GET A NEW LOOK NOW

CND Shellac

Wat is CND Shellac?

 CND Shellac is een unieke nagellak, die je draagt als gel. CND Shellac biedt je de keuze uit verschillende fenomenale kleuren, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat geven op gave, gezonde nagels. CND Shellac wordt aangebracht als een lak met een kwastje. CND Shellac wordt met LED uitgehard, dus nauwelijks droogtijd. Het is dun en flexibel als lak. Het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke natuurlijke bescherming voor je nagels. Ze zijn beschermd tegen inscheuren en breken. Zodoende kunnen je eigen nagels makkelijk langer groeien.

Het resultaat is 14 dagen lang een fantastische hoogglans!

Brisa Smoothing Gel

Heb je van jezelf geen gave, gezonde nagels? Dan heeft CND Shellac ook daar een oplossing  voor.

Brisa Smoothing Gel is de ideale versterkende basis onder CND Shellac 14+ Day Nail Color. Met slechts een dun laagje verdwijnen imperfecties van de natuurlijke nagel. Zonder te vijlen!

Net zo revolutionair is de manier waarop CND Shellac op een zachte en gemakkelijke manier wordt verwijderd. CND Shellac remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld. De aceton concentreert zich hiermee alleen op de nagels. Lange behandelingen zijn verleden tijd. CND Shellac is veilig en gemakkelijk te verwijderen, zonder te vijlen of te frezen. WRAPPEN, en klaar!

Zeg de meest frustrerende nagelproblemen daarom maar gedag.

CND Shellac, met de unieke nagelkleur en glans, overwint de welbekende reguliere nagellak problemen met gemak!

Solar Oil

De CND Shellac heeft een nog langere levensduur als de nagelriemen goed verzorgd worden. Hierdoor wordt voorkomen dat de lak bij de nagelriemen loslaat. De laatste stap na de lakbehandeling bestaat uit een massage van de nagelriemen met de Solar Oil. Geadviseerd wordt om deze behandeling thuis 2 maal daags voort te zetten. De Solar Oil is uiteraard ook verkrijgbaar bij The Young Studio.

cnd-shellac

Nieuwsbrief