GET A NEW LOOK NOW

Ik werk met:

Slechts een handvol van de professionele haarcosmeticamerken die in Nederland verkrijgbaar zijn, wordt daadwerkelijk in ons land ontwikkeld en geproduceerd. Het merk Artistique is hiervan een een voorbeeld.

Artistique is opgericht in 1995 toen broers Willy en Paul Gobel –beide kapper van beroep- een team bestaande uit chemici en laboranten bijeenbrachten die de eerste producten ontwikkelden. De slogan was toen “Voor kappers, door kappers” en dat credo geldt nog steeds. Daarmee wordt bedoelt dat Artistique onvoorwaardelijk kiest voor de professionele kapper als retailpartner. De produkten liggen in principe dus niet in de schappen van de groothandel en zijn ook niet te vinden in webshops.

Artistique is gevestigd in Deventer met kantoor, vaktechnische studio, labaratoria, fabriek en logistiek centrum. De prijs/kwaliteitverhouding van de verschillende producten is zeer concurrerend. Dit maakt dat Artistique is uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de kritische kapper.

Het totale assortiment van Artistique is onderverdeeld in verschillende productlijnen, te weten:

  • Youcare (dagelijkse verzorging)
  • Therapy (wellness verzorging)
  • Freak (hippe stylingsproducten)
  • AMS (haarlakken)
  • Experience (compleet kleursysteem)

Op het gebied van kleur biedt Artistique kappers alle keuzevrijheid. Zo bevat hun assortiment permanente, semi-permanente en sterk oplichtende kleuren. Het parade paardje op kleurgebied is het Level Corrector’-systeem. Deze lijn is een onderdeel van Experience en garandeert een perfecte grijsdekking, lang houdbare kleuren en volledig creatieve vrijheid voor de kapper. 

 Alle producten worden in Deventer ontwikkeld en geproduceerd. Artistique is dus 100%  ‘Made in Holland’.

Nieuwsbrief