GET A NEW LOOK NOW

Bij het aanbrengen van de gewenste make-up houd ik rekening met je gelaatskenmerken. De vorm van je gezicht en eventuele aanwezigheid van littekens bepalen hoe jouw gezicht wordt opgemaakt. Daarbij accentueer ik je positieve gelaatstrekken en verdoezel ik je eventuele minder goede kanten. Hierdoor wordt jouw innerlijke schoonheid naar voren gebracht en krijg je meer zelfvertrouwen.

Bij visagie wordt er niet, zo als veel mensen denken, een dikke laag aangebracht. Door juist heel subtiel te werken wordt een prachtig resultaat bereikt waardoor jij er fantastisch uitziet. 

Voor een mooie natuurlijke make-up is het belangrijk rekening te houden met de stijl en persoonlijkheid van het model. Visagie kan worden toegepast in uitersten vanaf een naturel look, tot een uiterlijk waar de glamour vanaf spat.

Ga je trouwen en wil je er verzorgd en stralend uitzien, maar lukt het je zelf niet om dé perfecte make-up look te creëren? Met plezier verzorg ik jouw bruidsmake-up en indien gewenst die van (een aantal van) je meest speciale gasten. 

Denk daarbij aan een proef make-up voorafgaand aan de bruiloft in mijn studio en op de trouwdag je bruidsmake-up aan huis. Je maakt het helemaal af met mooie CND Shellac nagels!
Ook als je moeder van de bruid of bruidegom bent wil je er natuurlijk op je best uitzien. Kijk hieronder voor de prijzen van het bruidsarrangement.

Stay beautiful!

Basis arrangement
Het basis arrangement bevat de volgende onderdelen:
• Proef make-up voorafgaand aan de bruiloft in mijn studio
• Op de trouwdag bruidsmake-up aan huis
Kosten hiervoor zijn € 125,00 (binnen Almere. Daarbuiten geldt een toeslag à € 0,19 per kilometer gerekend vanaf het Studio adres)
Indien je na de proef make-up besluit om niet verder te gaan met The Young Studio, zijn de kosten voor de proef make-up € 35,00.

Dit arrangement kan worden uitgebreid met:

CND Shellac behandeling voor de bruid € 20,00
• Make-up moeder/schoonmoeder/zussen/vriendinnen voor € 25,00 per persoon

 

Nieuwsbrief